HAKKI PILKE CLEANER

Rengjøring av veden gjør tørketiden kortere og sikrer konsistent kvalitet. Utmatingstransportbåndet flytter vedkubbene til den roterende trommelen i Cleaner-en som skiller fra avfallet og flytter det til ønsket plassering med føringsplater. Fra Cleaner-en kan veden føres til sekker, for eksempel ved hjelp av føringsplater (standardutstyr). Det sideveis dreibare utmatingstransportbåndet (3 m) som leveres som tilleggsutstyr. Hakki Pilke Cleaner kan leveres for elektrisk eller hydraulisk drift. Takket være sin justerbare høyde kan Cleaner-en kobles til nesten alle vedmaskinmodeller.

– Lengde 2870mm
– Bredde 1190mm
– Høyde, justerbar 2870mm max
– Vekt 500kg

HAKKI PILKE ROLLER

Hakki Pilke Roller er designet for å renske store mengder ved. Veden føres inn i Roller-en ved hjelp av vedmaskinens transportør eller en laster. De vibrerende valsene skiller alt avfallet fra veden, noe som gir et sluttresultat av høy kvalitet. Den svingbare transportøren som ekstrautstyr.

– Lengde 3400mm
– Bredde 1515mm
– Høyde, justerbar 2155 – 3020mm
– Vekt 950kg

HAKKI PILKE POWER UNIT

Hakki Pilke Powerpack er et alternativ til drift av vedmaskin i stedet for traktor eller elektrisk motor. Det er en god løsning hvis du trenger traktoren til andre oppgaver eller er på steder uten strøm. Hakki Pilke tilbyr også bensin/diesel aggregater som monteres direkte på maskinens hydraulikkpumpe og kan tilpasses alle våre modeller. Dette er den mest drivstoffgjerrige løsningen for motorstørrelser fra 18–35 Hp.

– Lengde 1020mm
– Bredde 1230mm
– Høyde 1000mm
– Vekt 165kg

Kontakt oss