Rom BV, vår Nederlandske leverandør siden 1992, leverer ulike spyleaggregater for innmontering i varebil, tilhenger eller på ramme. Be om utfyllende informasjon om ønsket modell eller les mer hos rombv.com

De vanligste modellene i Norge er;

Rom Compact
Rom Compact Pro
Rom EcoNomic
Rom Ecofit

Alle Rom-aggregatene leveres nøkkelferdige og klare til bruk. Hvordan de skal monteres er det kunden som bestemmer.
Om ønskelig kan maskinen monteres inn i kundens varebil hos Rom i NL, samtidig som varerommet isoleres og kles med fiber- eller aluminiumsplater. Varerommet foran kan utrustes med Webasto dieselvarmer og innredning/hyller etter kundens ønske og behov. Frakt av bil til/fra NL: Avtales om det er Gitmark eller kunden som ordner dette.
Vi har montert flere av aggregatene på vårt verksted, men påtar oss ikke oppgaven med innredning, isolasjon osv. Om ønskelig kan kunden gjøre dette selv.

Varmt vann
Alle ovennevnte spyleaggregater kan utstyres med HotBox – et eget aggregat som varmer opp vannet etter spylepumpen. Avhengig av slange/dyse, kan man oppnå temperaturer opptil 95 grader. Aggregatet bruker diesel for oppvarming og strøm fra aggregat eller bil for vifte/pumpe.

Compact
rom

Rom Compact er vår enkleste og rimeligste modell. Den lave vekten, kombinert med kompakt design, gjør Compact egnet til montering i selv de minste varebilene. Compact kan, som de andre typene spyleaggregater, monteres på båter, tilhengere, flak osv. Med valg av Compact aggregat får en plass til mer utstyr i bilen eller i f.eks. skaptilhengren. Alle Rom spyleaggregatene er av høy kvalitet og har lang levetid. Motor-/pumpeenhet er montert på en vibrasjonsdempet ramme. For helårsbruk kan en Webasto dieselvarmer installeres, så fryser ikke vannet i systemet. Se Compact spyleaggregat montert i en Tysse 6306 skaphenger under:

Spesifikasjoner:

Motorer: 18 – 23 Hk bensin. B&S (El. start, 190/30 manuell)
Vannpumper: Bar/ liter pr min: 190/30, 150/40, 150/50 eller 140/60
Vanntank: 400 liter
Vekt: 210 – 250 kg – avhengig av utstyr (+ vann)

Les mer hos rombv.com

 

Ta gjerne kontakt for tilbud eller spørsmål.

 

Oversikt sug og spyl, med kontaktpersoner for Rom. 

Compact Pro
rom

Rom Compact Pro er en modell som er blitt meget populær blant våre spyleaggregater. Lav vekt, kombinert med gunstig pris og et godt utstyrsprogram, gjør den til en vinner i mellomsegmentet. Den er lik Compact, men med større motot-/pumpeenhet og tank. Den kommer med mer utstyr som standard og er rett for dem som bruker spyleaggreatet ofte og trenger den ekstra kapasitet og utstyret. Også Compact Pro kan monteres i Tysse 6303 skaptilhenger for helårsbruk.

Spesifikasjoner:

Motorer: 25 eller 32 Hk diesel. Kubota
Vannpumper: Bar/ liter pr min: 160/60, 200/60 eller 150/75
Vanntank: 650 liter
Vekt: ca 400 kg – avhengig av utstyr (+ vann)

Les mer hos rombv.com

 

Ta gjerne kontakt for tilbud eller spørsmål.

 

Oversikt sug og spyl, med kontaktpersoner for Rom. 

EcoNomic
rom

Rom EcoNomic er en kompakt høytrykksspyler beregnet for profesjonelt bruk. Høytrykks-trommelen kan svinges ut, og justeres til nesten alle tenkelige arbeidsposisjoner takket være et genialt svivelsystem. Elektrisk start – ”nøkkelløs”. iROM intelligence; Maskinkontroll via kretskort og soft-ware. Alle maskinfunksjoner, service-intervaller og statuser vises i displayet (timer osv.) Displayet er IP 65(vann resistent) og lyst nok til bruk i dagslys.  Passer godt i en mellomstor varebil, typisk VW Transporter eller Toyota Hiace. Vi har montert EcoNomic i skaphenger også. Se bilder og videoen under:

Spesifikasjoner:

 • Motorer:25, 32 eller 45 Hk diesel. Kubota
 • Vannpumper: Bar/ liter pr min:160/60, 200/60, 150/75, 200/72 eller 150/100
 • Vanntank: 600 liter
 • Vekt: ca 550 – 600 kg – avhengig av utstyr (+ vann)

Les mer hos rombv.com

 

Ta gjerne kontakt for tilbud eller spørsmål.

 

Oversikt sug og spyl, med kontaktpersoner for Rom. 

EcoFit
rom

Rom Ecofit er en av markedets mest avanserte og brukervennlige høytrykksspylere for profesjonelt bruk. Ecofit er meget tiltalende og brukervennlig, og har masse standard utstyr, så som;

 • Utsvingbart kontrollpanel 270° sving på høytrykkstrommelen,
 • Hydraulisk drift av høytrykks-trommelen.
 • 600 – 1350 liters vanntank.

Om ønskelig kan Ecofit leveres med HotBox for varmtvannsspyling. Mulig å ha i fremre rom: Liten slamsuger, kamera-rom, hylle-innredning, tineutstyr (Hot-box), rørleggerutstyr osv. Selv om målene er relativt små, blir Ecofit normalt montert inn i en større varebil som Sprinter eller Crafter.

Spesifikasjoner:

 • Motorer: 32 eller 45 Hk diesel. Kubota. Evnt PTO
 • Vannpumper: Bar/ liter pr min: 200/60, 150/75, 200/72, 150/85, 150/100, 250/60, 200/100
 • Vanntank: 600 – 1000 lite (opptil 1350 liter)
 • Vekt: ca 600 – 900 kg – avhengig av utstyr (+ vann)

Les mer hos rombv.com

 

Ta gjerne kontakt for tilbud eller spørsmål.

 

Oversikt sug og spyl, med kontaktpersoner for Rom.