Heatweed fjerner ugress uten hjelp fra kjemikalier kun varmt vann! Dette er miljøvennlig og sikkert. Selve maskinen er tilpasset for å gå på biodiesel, som igjen er miljøvennlig. Ved denne metoden dreper man røttene og planten ved en behandling. Effekten blir at ugresset er lengre borte en ved annen bekjempelse(f.eks. varmluft, damp, høytrykkvasker).  Les mer på heatweed.com og sjekk ut noen modellen vi tilbyr:

  • Mini 14/6
  • Mid 22/8
  • High 75/30
  • XL 120/34
  • Sensor 400/30

Mini 14/6

heatweed

Ved ugressbekjempelse på trange steder, mange mennesker eller annen grunn ikke kommer til med stort utstyr, kan Mini 14/6 være letter å transportere. Lavt støynivå, lavt vannforbruk, driftsikker og solid! Brukes også som høytrykksspyler med varmt vann, opptil 85 °C. Dette til rengjøring av fasader, benker, avfallsheoldere mm. Mini 14/6 kobles til vanntank(standard 500 L) eller rett på vannuttak med slange og strøm fra vanlig 230 V stikkontakt. Maskinen er rask å ta i bruk, langt rekkevidde på slangen(opptil 45 m). Les mer hos heatweed.com eller kontakt for tilbud eller spørsmål.

Mid 22/8
heatweed

Mid 22/8 har mye bedre kapasitet så en rekker mye større områder per dag. Er laget for kommuner, entreprenører, større borettslag og kirkegårder. Er vel vel egnet for behandling av mellomstore områder. En må belage seg på bruk av tilhenger eller lasteplan er laget for enkel lasting og flytting med pallegaffel. Denne bruker bensin/Aspen 4 Alkylatbensin som gjør den helt uavhengig av strøm uttak. Se video og les mer på Heatweed.com. Ta kontakt for tilbud eller spørsmål.

High 75/30

heatweed

High er utstyr for to maskinoperatører til bruk på større arealer! Med stor vanntank, hele 1000 liter, er det en effektiv måte å fjerne ugress på. Med solid drift fra en Kubota-motor er en sikker god driftsikkerhet og lave kostnader til vedlikehold. Laget for å dekke større behov.  Les mer på Heatweed.com eller kontakt for tilbud eller spørsmål.

XL 120/34
heatweed

Er behovet stort nok bør en vurdere å bruke Heatweed XL 120/34 montert på en redskapbærere. Med enkel kontroll styrer alt inne fra fører huset. Ideelt for store arealer som parker, fortauskanter, gangveier, sportarenaer og industriområder. Kan også brukes til rengjøring. Med 800 liters vanntank kan man behandle store areal omgangen. Rask på (og av) montertingstid på rundt 30 min. Kan også monteres på slangetrommel med håndlanse for bruk på trange plasser.  Les mer på Heatweed.com eller kontakt for tilbud eller spørsmål.

Sensor 400/34
heatweed

Sensor 400/34 er en oppdatert versjon av XL 120/34 med en verdenspatentert sensorteknologi. Den gjør ugressbeskjemplse helautomatisk ved å kun dosere vann på planter! Det gir bedre energiforbruk og bruker mindre vann. Som resten av produktene til Heatweed kan man vente seg solid kvalitet som kan brukes hele sesongen i all slags vær. Les mer på Heatweed.com eller kontakt for tilbud eller spørsmål.