McCloskeys mobile transportører er konstruert for styrke og driftssikkerhet, er tilgjengelig i en rekke lengder og bredder som passer dine behov.
Med over tretti års erfaring i produksjon av transportører, har McCloskey utviklet funksjoner som fortsatt finnes på dagens transportører, inkludert et patentert motvekt design og kraftig rammeverk.

McCloskeys transportører har hydraulisk hovedløft, foldbar toppseksjon og strekker seg godt over konkurrentene.

Transportører kan leveres med hjul eller belter, ekstra store matebord, teleskop funksjon, programmerbare for automatisk flytting og spesial modeller etter behov.

Rask installasjon og enkel å bruke

transportorer
ST-Wheeled/Tracked Stackers McCloskey

ST-Serien med transpotører fra McCloskey er laget for høy ytelse og effektivitet. Hele serien gir lett installasjon og mulighet for enkel flytting av posisjonering av stackeren med drift på belte eller hjul som mulighet. Selve transportøren har like valg om en velger belter eller hjul. Begge kan tilby diesel eller elektrisk drift. ST80 og ST100 som standard modellene kan få et tilbygg som gir høyre kapasitet på matingen til båndet(ST80V og ST100V).  Ved belte drift blir stackeren mobil og kan spare seg for verdifull tid med hyppig flytting. Belte drift vil modellen få en T på slutten, som ST80T eller ST100TV(belte og ekstra tilbygg for mating). Ta kontakt for tilbud eller spørsmål.
Les mer hos McCloskeyinternational.com

SDX Series Telescoping Stackers
SDX teleskop Transportører

SDX serien er en avansert teleskopisk transportør som gjør det mulig å stake store mengder uten å flytte maskinen. Dette kan gi store besparelser og en effektiv måte å plassere massen. Transportøren er robust og kan gå automatisk for å fordele massen ut over større områder. Fjernkontroll er standard på modellen. Fås i tre størrelser SDX100V, SDX130 og SDX150. Er lang arbeids radius på 30-45m avhengig av modell. Ta kontakt for tilbud eller spørsmål.
Les mer hos McCloskeyinternational.com

HD Series Stackers

HD-serien av stackerene til McCloskey er laget for ekstra robust bruk, ofte spesial tilpasset for kundens tøffe behov. Det ble f.eks. en spesial tilpasset til arbeid i Qatar med hjul tilpasset sanden. Solid utvalg av diesel og elektromotorer for å tilpasse dine behov. HD-serien består i tre lengde versjoner HD90, HD100 og HD125 med henholdsvis 27, 31 og 38 meters arbeids lengde. Ta kontakt for tilbud eller spørsmål.
Les mer hos McCloskeyinternational.com

TF Series Stackers

TF80-WF80 er en effektiv mater som står på transportøren. Det gjør at større eller ukurante gjenstander(stein, trevirke osv) ikke setter seg fast. Dette gjør at den kan brukes i et vidt spekter av industrier. Vel kjent robust konstruksjon og stor kapasitet på materen!  Ta kontakt for tilbud eller spørsmål.
Les mer hos McCloskeyinternational.com

Vedlegg