Steinknusing - Crushers
mccloskey_logo
Jaw Crusher

McCloskey Jaw Crusher er solid bygget mobile kjeftknusere. Laget for all type knusing operasjon med et drivverk som er gjennom prøvd og har lang leve tid. Produkt serien begynner med J40 med minst kapasitet av de 3 størrelsene, men alle bygget med høy fokus på kvalitet, varighet og kapasitet. J50 er størst og har den største kjeftenknuseren i sin klasse. Mellom store J45 får en i en resirkuleres versjon hvor den både knuser og sikter i en og samme maskin. Dette gjør J45R til en 2 i 1 maskin. Ta kontakt for tilbud eller spørsmål om forbedring av din steinknusing.
Les mer hos McCloskeyinternational.com

Cone Crusher

McCloskey Cone Crusher  er en konknuser som gjerne brukes som annet ledd etter en kjeftknuser. Typisk vil en konknuser C38 stå etter en J40 for å kunne sikre rett størrelse på steinen. Cone Crusher fås i to størrelser C38 og C44, hvor C38 får i en resirkuleringsversjon som gir høyre kvalitet på steinen ut av maskinen. Hele serien er laget for å være pålitelig selv i de tøffeste jobbene. Ta kontakt for tilbud eller spørsmål.
Les mer hos McCloskeyinternational.com

Impact Crusher

McCloskey Imptact Crusher er mobil og laget for steinknusing. Brukes også til å knuse asfalt og betong for å så gjenbruk den og annet.  Det solid bygde salgkammeret gir en god balanse med mobilitet for maskinen og høy evne til å produsere. Produkt serien består av I44 , I44R og I54, hvor I54 er størst og klasse ledene i sin klasse. I44R gjør også en sikteverks jobb og en får gjort mer med en maskin. Ta kontakt for tilbud eller spørsmål.
Les mer hos McCloskeyinternational.com

VSI (Vertical Shaft Impactors)

McCloskey VSI(vertical shaft impactors) Crusher designet for å være en av de mest effektive på markedet. Med en vertikal knuser gir bedre kvalitet på steinen som kommer ut. V80 er av den eneste modellen av denne type steinknusing fra McCloskey. Ta kontakt for tilbud eller spørsmål.
Les mer hos McCloskeyinternational.com

Vedlegg