Vårt verksted består i dag av åtte mekanikere. Vi har store og tilpassede verkstedlokaler, samt fem velutstyrte servicebiler. Til å lede det hele, har vi en administrativ leder, Olav Abrahamsen, for verkstedet som skal ha ansvar for å koordinere samarbeidet mellom verksted, kunde, salgsavdeling og delelager. Små maskinverkstedet styres i dag av, Torbjørn Sollie.

 

 

Åpningstid verksted 07:00-15:00

Bestille deler(klikk her)? Delelager oppe fra 08:00-16:00 landbruk og kommunal teknikk.

Verkstedet er delt inn i 3 avdelinger:

Kommunalteknisk verksted:
Består av tre erfarne og godt utdannede serviceteknikere som reiser over hele Norge for å bistå våre kunder som eier en eller flere av våre maskiner. Vi har tre servicebiler som jevnlig flytter seg over store deler av Norge, og to ganger pr år så kjører vi en servicetur helt fra Lillesand, og opp til Finnmark og tilbake igjen. Da besøker vi kunder og foretar service, reparasjoner, sertifisering og vedlikehold. Vi kjører normalt sett en tur på høsten og en på våren.

Landbruksverksted:
Består av to dyktige mekanikere og to mekanikerlærling. Våre landbruksmekanikere er utstyrt med to servicebiler, og kjører på service og reparasjonsoppdrag i vårt nærområde, som er Aust Agder og deler av Vest Agder. Vi er forhandler for Case og New Holland traktorer og andre diverse redskaper, men tar på oss service og reparasjoner av alle merker.

Kontaktperson for verksted

cof

Olav Abrahamsen
93 08 93 09
olav.abrahamsen@gitmark.no

Småmaskinverksted:
Består av en mekanikere med lang erfaring innenfor småmaskiner og landbruksmaskiner. Vi utfører service og reparasjoner på alt av småmaskiner som motorsager, gressklippere, kantklippere, snøfresere osv. Vi disponerer egen bil, og har mulighet til å dra ut til kunden for å hente maskiner inn til vårt verksted, eller utføre jobben hjemme hos kunden. Vi er også jevnlig på oppdrag ute på øyer i området, hvis det skulle bli for komplisert å få fraktet maskinen fra sjøen og opp til oss.

Kontaktperson for småmaskinverksted

60

Torbjørn Sollie
Tlf: 406 36 326